Menu
Your Cart

We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

Bakkersbroeken van Topkwaliteit: Comfortabel en Duurzaam

Ontdek Onze Bakkersbroeken: Comfortabele en Duurzame Werkkleding voor Bakkers. Onze collectie biedt hoogwaardige broeken die speciaal zijn ontworpen voor de eisen van bakkers. Kies voor comfort en functionaliteit in de bakkerij. Bestel vandaag nog!Ontdek Onze Bakkersbroeken: Comfortabele en Duurzame Werkkleding voor Bakkers. Onze collectie biedt hoogwaardige broeken die speciaal zijn ontworpen voor de eisen van bakkers. Kies voor comfort en functionaliteit in de bakkerij. Bestel vandaag nog!

Brand: De berkel | zorgjas | zorgbroek | zorgkleding | borduren Model: BER-BDS-7305-432-41-BLAUW-WIT-RUIT
Bakkersbroek kopen, Pantalon van de Berkel met dubbele bandplooi en elastiek in achterpand tailleband. 2 steekzakken en een opgezette achterzak met klep en drukknoopsluiting (zonder bies). BDS. Kwaliteit: 65% polyester / 35% katoen. Deze koks of bakkersbroek is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 64 en ..
€ 50.45
Brand: Bestex | werkkleding | werkbroeken | overalls Model: BES-FBB100-LUXE-KATOEN-BLAUW-WIT-RUIT
Bakkersbroek kopen, Koks/bakkersbroek van de Bestex. Elastiek aan zijkant. 2 steekzakken. 1 achterzak met drukknoop. Telefoonzak op dijbeen met drukknoop. Lengte zoom. Kwaliteit: 100% katoen. Deze koks of bakkersbroek is verkrijgbaar in de maten 42 t/m 66. ..
€ 30.51
Koksbroek van het merk Greiff. Regular fit. diverse zakken. Kwaliteit: 65% polyester/ 35% katoen. Deze broek is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 64...
€ 26.91
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
#Bakkersbroeken #Bakkerskleding #Werkkleding #ComfortabeleBroeken #DuurzameWerkkleding #ProfessioneleBakkerskleding #Kwaliteitskleding #BroekenVoorBakkers #BakkerijKleding #BakkersUitrusting #BakkerijMode #Koksbroeken #HorecaKleding #BakkerskledingKopen #OnlineWerkkleding