Menu
Your Cart

We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

Werkschoenen Venlo

Werkschoenen Venlo

vandamvakkleding.nl  is uw totaal leverancier van werkschoenen in Venlo. Een echt familiebedrijf, opgericht in 1996 in Venlo en actief in tal verschillende branches. Van kostuums tot multi-norm veiligheidskleding en werkschoenen,  u bent bij ons aan het juiste adres voor o.a. Werkschoen en Veiligheidsschoenen.Wij nemen het gehele bedrijfskleding, werkschoenen proces uit handen. Dit doen wij met de persoonlijke service en gedrevenheid die ons heeft gemaakt tot wie wij vandaag de dag zijn.

Vaste lage verzendkosten €6,95 excl. btw Deskundig telefonisch advies of via onze chatfunctie. Achteraf Betalen Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus kan de levertijd afwijken


 Bekijk alle werkschoenen in Venlo

 Wij leveren werkschoenen middels onze uitgebreide webshop in Venlo snel op de plaats van bestemming. Het is mogelijk dat een van onze collega's bij u op locatie uw langs komt om de wensen te bespreken. We zien steeds vaker dat niet altijd alle veiligheidsschoenen voorbeelden en informatie in het eerste gesprek voor handen is. We nodigen u graag uit bij ons in de showroom in Venlo. Voldoende voorbeelden uit het assortiment zijn in onze showroom voor handen. Ter plekke is het mogelijk de diverse mogelijkheden te bekijken van hoge werkschoenen, lage werkschoenen, s1,s2 s3 werkschoenen. In veel gevallen is het niet nodig om een afspraak te plannen omdat de wens al helder is, dan is een telefonische afspraak al genoeg. Het vandamvakkleding.nl team in Venlo staat voor u klaar, denkt met u mee en stelt het uiteindelijke doel centraal. Wij begeleiden een tal van bedrijfskleding projecten met ZZP’ers, MKB en grote multinationals. Een geweldig resultaat waar u en uw werknemers trots op zijn is ons motto. vandamvakkleding.nl is er voor U. We zijn actief in vrijwel alle branches wij zijn in staat een breed assortiment aan te bieden. Zowel een budget variant in Venlo, een variant in het middensegment en in het hogere segment. Dit betekend dat vrijwel iedereen bij ons kan slagen.Wij zijn trots om met u te mogen samenwerken, elke klant, iedere bestelling en/of project heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons team is laagdrempelig te benaderen en staan u zo spoedig mogelijk te woord. Neem contact op met onze klantenservice in Venlo

Uw specialist in veilgheidsschoenen! Welkom bij Werkschoenen van vandamvakkleding.nl in Venlo, wij zijn uw specialist in al uw werkkleding gerelateerde wensen. Zo kunnen wij uw medewerkers voorzien van werkschoenen in de omgeving van Venlo. Ontwerp, vervaardiging en reparatie Wij ontwerpen bedrijfskleding , vervaardigen en leveren deze, maar herstellen of vervangen ook uw huidige kleding. Werkkleding voor verschillende branches Wij werken met de meest uiteenlopende bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Zo hebben wij een zeer breed aanbod ontwikkeld op basis van de diensten die wij al vele jaren aanbieden in onder andere Venlo. Onze klanten kunnen genieten van een veelzijdig aanbod en een uiterst klantgerichte en professionele werkwijze. Ook kunt u gerust eens langskomen in onze showroom in Venlo voor een kijkje in onze keuken en een goede kop koffie met een fijn gesprek.

Je kunt bij ons terecht voor: Veiligheidskleding Venlo, Werkkleding Venlo       
Bedrijfskleding Venlo kopen     
Veiligheidsschoenen Venlo kopen  
Klompen Venlo   kopen      
Laarzen Venlo  kopen      
Veiligheidslaarzen Venlo kopen  
Tekstieldruk Venlo kopen  
Borduurstudio Venlo   kopen      
Onbeveiligde schoenen Venlo  kopen       
Schoenklompen Venlo  kopen       
Werkschoenen Venlo  kopen       
Werksokken Venlo kopen        
Veiligheidssneakers Venlo kopen        
Bedrukken kleding Venlo kopen