Menu
Your Cart

Labjas/Laboratoriumjas

Labjas bestellen | labjas met naam | Labjas met logo | Laboratoriumjas 100%katoen

LaboratoriumjassenDetails en specificaties Laboratoriumjas 50% katoen, 50% polyester Kookvast Chemisch reinigbaar Bleekbestendig Manchetten met drukknopen Verstelbare halve riem Wij kunnen uw BP werkkleding ook bedrukken met uw logo. Dit kan door middel van borduring of transfer.


Een laboratoriumjas, vaak verkort tot labjas of labojas, wordt gedragen in een laboratorium als een persoonlijk beschermingsmiddel. Een laboratoriumjas is ontworpen om u te beschermen en daarom verkopen wij ze alleen met lange mouwen die zowel uw boven als onderarm beschermen. Wij adviseren altijd om een labjas met lange mouwen én drukknopen te dragen. U beschermt daarmee uw gehele armen en kunt u de labjas sneller uittrekken in geval van nood.

Deze BP Laboratoriumjas ziet er erg netjes uit en zit uiterst comfortabel door het polyester en katoen. De laboratoriumjas van BP heeft manchetten met drukknopen en een drukknopenlijst aan de voorkant. De jas heeft bovendien 3 zakken en een nauwe pasvorm. Zo hangt de jas niet los om je heen, maar heb je wel genoeg ruimte voor je spullen! Omdat een labjas natuurlijk goed schoongemaakt moet kunnen worden, kan deze laboratoriumjas gekookt worden, gebleekt en/of chemisch gereinigd.

Hoewel nauwelijks bescherming biedend bij ongevallen met grotere hoeveelheden schadelijke vloeistoffen, is een goed gesloten laboratoriumjas effectief tegen spatten van oplossingen en verdunde zuren. Bovendien voorkomt het dragen (en indien nodig uittrekken) van een laboratoriumjas dat via besmetting van de kleding contaminatie van pauzeruimtes en dergelijke optreedt. Het draagcomfort van een laboratoriumjas is voldoende groot, zodat deze altijd gedragen kan worden als de mogelijkheid bestaat van besmetting met gevaarlijke stoffen of biologische agentia. De jas wordt regelmatig gewassen.

Een laboratoriumjas, vaak verkort tot labjas of (in Vlaanderen) tot labojas, wordt gedragen in een laboratorium als een persoonlijk beschermingmiddel. Vaak zijn ze daarom ruimvallend, lang (zodat ook de bovenbenen beschermd zijn), voorzien van lange mouwen en drukknopen en kunnen ze in geval van nood snel uitgetrokken worden. Sommige jassen zijn ook brandvertragend.

De labjas is gemaakt van 65% polyester / 35% katoen. De labjas is voor dames en voor heren. De dames labjas is getailleerd en heeft een prinsessenlijn. De labjas is op een 1/1 lengte. Verder heeft de labjas een boord, 3 zakken, een telefoonzakje en een pennenzakje en lange mouwen. De labjas is verkrijgbaar in de kleur wit.


Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1619-130-21-WIT
Herenjas van het merk BP. Lange mouw. Reverskraag. Blinde drukknoopsluiting. 1 borstzak en 2 steekzakken. Split in rugpand. Kwaliteit: 100% katoen. Deze laboratoriumjas  is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 66 en de lengtematen 46L t/m 56L.  Dit product hoort bij de categorie unifo..
€ 26.37
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1619-485-21-WIT
Herenjas van het merk BP. Lange mouw. Reverskraag. Blinde drukknoopsluiting. 1 borstzak en 2 steekzakken. Split in rugpand. Kwaliteit: 50% katoen/ 50% polyester. Deze laboratoriumjas  is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 66 en de lengtematen 46L t/m 56L.  Dit product hoort bij de categorie u..
€ 30.51
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1626-485-21-WIT
Doktersjas van het merk BP. Opstaande kraag. Blinde drukknoopsluiting. 1 borstzak en twee steekzakken. Split en riem in het rugpand. Kwaliteit: 50% katoen/ 50% polyester. Deze laboratoriumjas is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 64 en de lengtematen 44L t/m 56L.  Dit product hoort bij d..
€ 30.15
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1654-130-21-WIT
Manteljas van het merk BP. verdekte knoopsluiting. Lengte 103 cm. Opstaande kraag. Split in het rugpand en 2 steekzakken opzij. Kwaliteit: 100% katoen. Deze laboratoriumjas is verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL . Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 24.21
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1654-400-21-WIT
Manteljas van het merk BP. verdekte knoopsluiting. Opstaande kraag. Split in het rugpand en 2 steekzakken opzij. Kwaliteit: 65% polyester/ 35% katoen. Deze laboratoriumjas is verkrijgbaar in de speciale maten SI t/m XXLI= lengte 113 cm en in de N maten XS t/m 3XL.   Dit product hoort bij d..
€ 22.95
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1656-130-21-WIT
Lange jas van het merk BP. Reverskraag. Split in het rugpand. Blinde drukknoopsluiting. Kwaliteit: 100% katoen. Deze laboratoriumjas is verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL.   Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 24.21
LABJAS DAMES 1699 485 21 WIT LABJAS DAMES 1699 485 21 WIT
-11 %
Brand: BP | professionele werkkleding | zorgkleding Model: BP-1699-485-21-WIT
Damesjas van het merk BP. Lange mouw. Reverskraag. Blinde drukknoopsluiting. 1 borstzak en 2 steekzakken. Split in rugpand. Kwaliteit: 50% katoen/ 50% polyester. . Deze laboratoriumjas  is verkrijgbaar in de maten 32 t/m 56.  Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 27.86 € 31.23
laboratoriumjas Getailleerde dames doktersjas Agnes van de Berkel met prinsessenlijn. Boord. 3 zakken waaronder een telefoon- en pennenzakje. Korte mouwen. Kwaliteit: 65% polyester / 35% katoen. Deze doktersjas is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.   Dit product hoort bij de categorie uniform..
€ 30.31
laboratoriumjas Getailleerde dames labjas Annet van de Berkel met prinsessenlijn. Tot over de knie met boord. 3 zakken. Telefoon- en pennenzakje en lange mouwen. Kwaliteit: 65% polyester / 35% katoen. Deze jas is verkrijgbaar in de maten: XS t/m XXL. Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 30.31
laboratoriumjas Doktersjas van de Berkel tot over de knie met reverskraag en blinde drukknoopsluiting. 3 zakken en lange mouw. Unisex. Kwaliteit:65% polyester / 35% katoen. Deze medische jas is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 64. Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 30.31
Hamar labjas van de Berkel tot over de knie met boord en blinde drukknoopsluiting. 3 zakken en lange mouw. Unisex. Kwaliteit: 65% polyester / 35% katoen. De laboratoriumjas is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.   Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 30.31
laboratoriumjas Doktersjas van de Berkel tot over de knie met lange mouw met reverskraag en 2-rij knoopsluiting. 3 zakken. Kwaliteit: 100% katoen. De medische jas is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 64. Dit product hoort bij de categorie uniform zorg...
€ 30.31
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
Labjas/Laboratoriumjas
corona melding
Wij zijn gewoon open! Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Onze showroom is open! graag 1.5 meter afstand houden. I.v.m. het corona virus kunnen er vertragingen in het leveren van uw bestellingen ontstaan. We doen ons best om dit zoveel mogelijk te beperken.