Menu
Your Cart
Wij zijn gewoon open! We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

VeiligheidsnormenS1, S2, S3, S4 en S5: Wat betekenen deze veiligheidsnormen?

Werkschoenen zijn schoenen die je draagt voor jouw veiligheid tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden en in bepaalde werkomgevingen. Werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, zijn erg belangrijk bij bepaald werk. De arbeidsomstandighedenwet (Arbo-wet) heeft bepaalde richtlijnen opgesteld met betrekking tot werkschoenen. In deze blog leest u alles over richtlijnen, veiligheidsnormen en –klassen.

Brand: Elten | werkschoen hielspoor | elten safety shoes Model: AVA-74490-KARA-ZWART
Dameswerkschoenen van het merk Elten. Ademende binnenvoering van textiel en gepolsterde tong. Hele inlegzool ESD. ESD beschermende softvlies binnenzool. PU/PU zool NOVA-F. Stalen neus. Conform EN ISO 20345 S1 SRC vorm A. Kwaliteit: Rundleder. Deze dameswerkschoen is verkrijgbaar in de maten 35 t/m 4..
€ 81.84 € 92.07
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)
veiligheidsnorm s1, s2, s3, s5, werkschoen s1 werkschoen s2, werkschoen s3, werklaars s5
Hemelvaart sluiting showroom
Onze showroom is donderdag 26 en vrijdag 27 mei gesloten Fijne dagen