Menu
Your Cart

We hebben gemerkt dat "het op afspraak winkelen" als zeer prettig ervaren wordt. Om de drukte in onze showroom te verdelen vragen we jou om  een afspraak te maken door op het gele agenda blokje te klikken (rechts). Je kunt daar ook invullen waar de afspraak over gaat, zo kunnen we ons goed voorbereiden.

zorg kleding outlet


zorg kleding outlet

Totaaloplossingen voor grotere organisaties met vandamvakkleding.nl  zorgbeheer. Naast de kleding voor de zorg en horeca sector biedt vandamvakkleding.nl ook totaaloplossingen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierbij bestaat ons assortiment uit meerdere collecties die onder de bekende merknamen Foggia, Haen, Orcon, Regatta, Result, Clique, Alsico en de Berkel beschikbaar zijn. Daarmee bieden wij niet alleen een brede keus, maar stellen wij u ook in staat om uw totale behoefte aan kleding onder te brengen bij één adres. Wilt u de kleding een eigen look of eigen huisstijl meegeven? Geen probleem bij vandamvakkleding.nl! Op basis van uw wensen en eisen zullen onze eigen designers voor u een aantrekkelijke eigen collectie ontwikkelen. Dit kan door middel van het verwerken van uw huiskleuren en/of geborduurde of transfers die op subtiele wijze in de kledingstukken verwerkt worden. Wilt u weten wat vandamvakkleding.nl voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Neem Direct contact op voor meer informatie info@vandamvakkleding.nl

of bel: 0773513167


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van vandamvakkleding.nl Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke- en handige weetjes over ons bedrijf, aanbiedingen en acties en nog veel meer.

vandamvakkleding.nl Horecakleding een goede keus als u opzoek bent naar bedrijfskleding voor in de Horeca. Bedrijfskledingshop is officieel de Berkel  dealer, wij kunnen het gehele assortiment leveren. Het Schriks assortiment levert horecakleding wat geschikt is voor hotels, restaurants, keukens en cafes.de Berkel kleding is heet wasbaar en desgewenst kunnen wij de artikelen voor u borduren en bedrukken. Hierdoor krijgt uw personeel een uitstekende uitstraling wat nodig is om een visitekaartje af te geven in de horecabranche. Het assortiment bestaat uit overhemden, shirts, gilets, blousen, koksvesten, bistrosloof, korte sloven, halterschorten, caps, bandana en koksmutsen

In onze Outlet vindt u hoogwaardige zorgkleding tegen hele scherpe prijzen. Zorgkleding in onze outlet zijn producten die uit ons assortiment gaan, hulpmiddelen uit ons zichtmagazijn of producten die bij onze leverancier uit het assortiment gaan. Bij vrijwel alle zorgkleding krijgt u nog volledige garantie. De voorraad is vaak zeer beperkt, Op is Op!!

De zorgkleding in het assortiment van vandamvakkleding.nl is onderverdeeld in verschillende categorieën namelijk: Zorgjassen en shirts, Broeken en rokken, Zorgtunieken, zorgpolo's en klompen voor de zorg.

Bij vandamvakkleding.nl.nl heb je keuze uit verschillende soorten kwalitatieve zorgkleding. Bij ons kun je jouw zorgkleding goedkoop online bestellen. In de categorie zorgkleding zijn onder andere zorgjassen, zorgpolo's, zorgbroeken, zorgjassen, zorgschoenen en zorgklompen voor zowel dames als heren te vinden. De zorgkleding is voornamelijk gemaakt van katoen, polyester en andere specialistische materialen.